Cafe brein 19 juni. Thema: vermoeidheid na NAH

MEE De Meent Groep

Details

Maandag 19 juni 2023 van 19:30 tot 21:30 uur
Afgelopen
Cantheelen 6-200
Cuijk, Nederland

Café Brein over NAH en vermoeidheid in Zorgcentrum Castella Cuijk

Op maandag 19 juni organiseert Café Brein Land van Cuijk een bijeenkomst voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), hun partners, mantelzorgers, familie, vrienden en professionals.  Het is deze keer een themabijeenkomst in Cuijk over NAH en vermoeidheidsklachten.

Kim en  Inge van Jipa Ergotherapie zullen de presentatie verzorgen. Zij zullen het hebben over Ergotherapie en vermoeidheid (na een CVA).

Aan bod komen o.a.:

- Vermoeidheidsklachten in relatie met dagelijkse handelingen 

- Verschillende vormen van vermoeidheid (Fysiek- mentaal en psychisch)

- Ergotherapeutische behandeling van vermoeidheidsklachten

- Vermoeidheid in relatie met cognitieve klachten 

- Tips en handvaten

Na het informatieve stuk is er gelegenheid om in gesprek te gaan over eigen ervaringen en tips met elkaar te delen. Het belooft een interactieve bijeenkomst te worden!

Café Brein is een trefpunt voor mensen met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH), hun partners, mantelzorgers, familie, vrienden en professionals. NAH kan bijvoorbeeld ontstaan na een beroerte, ongeval, hersentumor of reanimatie. In Café Brein worden wisselende onderwerpen besproken in een gezellige, ontspannen sfeer. Het accent ligt op contact, erkenning, herkenning en voorlichting. Een plek waar je niet steeds hoeft uit te leggen wat er aan de hand is.

Café Brein Land van Cuijk, maandag 19 juni.

Tijd: 19.30 t/m 21.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur)

Let op! De locatie is Cuijk! 

Zorgcentrum Castella, Cantheelen 6-200

Toegang gratis

Je kunt je opgeven voor bovenstaande datum door aan te melden via www.biblioplus.nl/agenda of door te bellen naar 0485-583500. 

Direct aanmelden kan via deze link:  https://biblioplus.op-shop.nl/9521/caf-brein/19-06-2023

Over de organisator

MEE De Meent Groep
Vragen of zorgen bij leven met een beperking?MEE De Meent Groep helpt mensen met een beperking en hun naasten als zij vragen of problemen...... Lees meer