Details

Vrijdag 27 maart 2020 van 18:30 tot 20:00 uur
Afgelopen

27 MAART: SCHRIJFAVOND AMNESTY INTERNATIONAL Boxmeer

Op donderdag 27 maart organiseert Amnesty International Boxmeer weer de maandelijkse schrijfavond. Tijdens zo’n avond schrijven we met elkaar brieven voor mensen die onrecht wordt aangedaan. Je bent vanaf 18.30 uur van harte welkom in de bibliotheek.

Wat kun jij doen?

Je krijgt een beschrijving van de situatie van een aantal personen en bekijkt voor wie je een brief wilt schrijven. Er liggen (Engels- of anderstalige) voorbeeldbrieven klaar met daarin een oproep aan de betreffende regeringen, ambassades of koningshuizen om de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens (UVRM) na te leven.  Je kunt ook de petitielijst tekenen die we voor hen klaarleggen.

Acties helpen echt!

In één op de drie gevallen verbetert de situatie van de mensen voor wie Amnesty zich inzet.  Bekijk alle resultaten van de afgelopen tijd op: www.amnesty.nl/wat-we-doen.

En je kunt natuurlijk ook gewoon binnenlopen en meedoen. Schrijfgerei ligt klaar, een vrijwillige bijdrage wordt erg op prijs gesteld.

Kom je ook?

Waar
Boxmeer
Voor wie
Volwassenen
Waarover
Goede doelen
Wat
(Netwerk)bijeenkomst

Over de organisator

Amnesty International regio Boxmeer
Ook in Boxmeer is er een werkgroep van Amnesty International. Wij organiseren maandelijks een schrijfavond in de...... Lees meer