Details

Zaterdag 14 mei 2022 tussen 13:00 en 18:00
Afgelopen
Grand Café De Douairière
Steenstraat, Boxmeer, Nederland

Nog maar liefst 3 weken en dan is onze scootmobieltocht. José heeft weer een mooie route uitgezet en tussendoor is een Pauzestop en op het eind weer soep en broodjes bij de Douairière in Boxmeer. Wij hebben weer een reparatiewagen van Medipoint, EHBOers en verkeersregelaars die ons begeleiden.


Onze oproep is voor familieleden of mensen die graag als fietsbegeleiding mee willen/kunnen fietsen. Als er niet genoeg fietsbegeleiders zijn, kan de tocht helaas niet doorgaan. Op 5 scootmobielen moet een fietsbegeleiding zijn.


Meld je aan via onderstaand mailadres en vermeld in de mail ook of uw toestemming geeft dat wij uw mailadres in ons bestand op mogen nemen en ook of u het goed vindt dat er foto’s worden gemaakt die ook gepubliceerd kunnen worden en iedereen kan zien hoe mooi onze tocht was. U kunt ook bellen, maar ook hier wordt uw toestemming gevraagd om uw gegevens te registeren en of u het goed vind dat na de tocht foto’s worden gepresenteerd.


Zaterdag 14 mei 2022 tussen 12 uur en 13 uur verzamelen bij het gemeentehuis, Medipoint kan dan nog de banden oppompen. Zorg dat scootmobiel de hele nacht is opgeladen, neem uw geel hesje mee. 13 uur gaan wij vertrekken.

Aanmelden tot/met 6 mei 2022 via onderstaande mailadres.

Kosten: 5 per persoon. Fietsbegeleiders hoeven niet te betalen.


Oproep: Nogmaals bij niet genoeg fietsbegeleiding kan tocht helaas niet doorgaan!


Contact

José Lichteveld, voorzitter

06-36047660

Mailadres:  

Website op: www.onsthuus.nl/pagina/gehandicapten-belang-boxmeer 

Facebook: Gehandicapten Belang Boxmeer

Waar
Beugen, Boxmeer, Groeningen, Holthees, Maashees, Oeffelt, Overloon, Rijkevoort, Sambeek, Vierlingsbeek, Vortum-Mullem, Buiten onze gemeente
Voor wie
Kinderen, Jongeren, Volwassenen, Senioren
Waarover
Ontmoeten
Wat
Evenement, feest, markt

Over de organisator

Gehandicapten Belang Boxmeer
Wij zetten ons als Gehandicapten Belang Boxmeer vrijwillig in voor mensen met een handicap, beperking en ouderen.Voor deze doelgroep orga...... Lees meer